• Farm Tour

  • Stal Tour

Stal Tour

Farm Tour Adventure

Cowporation organiseert volledig verzorgde farm tours voor diverse groepen bezoekers. Wanneer u zo’n boerderij excursie wilt meemaken kunt u contact met ons opnemen om een farm bezoek af te bespreken. Wij begeleiden uw tourgroep door onze geautomatiseerde boerderij vol noviteiten en gedurende de lente en zomer gaat de tour bovendien door de Alblasserdamse weides waar onze dieren buiten grazen. Tevens hebben wij een uitgebreide natuurwinkel vol gezonde producten en farm cadeaus.

Duurzaam ondernemen

Cowporation stelt zich ten doel om duurzaam te ondernemen. Zo maakt u kennis met de allernieuwste noviteiten op het gebied van dierverzorging en diervriendelijke huisvesting. Ook zijn er allerlei verbeteringen op het gebied van dierwelzijn. Wij streven naar een klimaatneutrale aanpak, grondgebonden veehouderij, natuurbeheer met onze Limousins. Cowporation heeft diergezondheid hoog in het vaandel en ons bedrijf is gecertificeerd IBR, Lepto, BVD vrij met Para-status A.
Cowporation voorziet in haar haar eigen energiebehoefte en gebruikt geen aardgas. Dit gebeurt hoofdzakelijk door het benutten van zonne-energie door zonnepanelen op onze daken.

Wat kunt u verwachten van de farm tour?

  • U wordt in onze vergaderzaal ontvangen met koffie en gebak waar u tevens een inleiding krijgt over onze unieke boerderij en aanpak die inmiddels wereldwijde bekendheid geniet;
  • Daarna begint de rondleiding door ons geautomatiseerde stallencomplex, waarbij de nieuwste noviteiten op het gebied van diervriendelijke huisvesting zijn geïntegreerd;
  • Gedurende de lente en zomer gaat de tour verder door de grazige weiden van Cowporation waar onze dieren buiten grazen;
  • Als afsluiting worden al uw vragen beantwoord, krijgt u een hapje en een drankje en kunt u tegelijkertijd een kijkje nemen in onze Framshop natuurwinkel.

Afspraak plannen

Bent u nieuwsgierig over onze boerderij geworden? Neem dan contact met ons op om een uitgebreide boerderij excursie te plannen en wij vertellen u graag alles over onze Limousin fokkerij.

Heeft u een vraag of wilt u bij ons komen proeven?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op