• Farm Gifts

Farm Gifts

Bent u op zoek naar een prachtig cadeau om iemand te verwennen of zakelijk te belonen? Bij ons is het mogelijk om een uniek farm cadeau te kopen voor de natuurliefhebber. Wij maken ook allerlei prachtige “aardigheidjes” om als cadeau te geven, zoals bloemstukken, planten etc.. Kom bij ons kijken. Denk bijvoorbeeld ook aan een cadeaubon van ons natuurlijk Limovlees; Gezond en puur, uit de Nederlandse natuur! Of geef een unieke proeverij cadeau, beleef en proef het natuurlijke leven, midden in de stal. Daarnaast is er keuze uit allerlei pakketten, iets voor bij de borrel? Denk aan onze biologische kazen en onze overheerlijke noten, of wat van een beauty pakket?

Stel uw eigen pakket samen bij Cowporation op Farmshop.nl

Naast kant en klare cadeausets, cadeaubonnen en proeverijen kunt u ook uw eigen pakket samenstellen in onze winkel. Cowporation heeft hiervoor een prachtige winkel, de Farmshop. Heeft u geen tijd om langs te komen, geen probleem, kijk dan online!

Voor bedrijven

Cowporation levert ook cadeaupakketten of kerstpakketten op maat, stel uw pakket zelf samen voor een pakket volledig naar wens. Voor meer informatie neemt u met ons contact op.

Wilt u een cadeaupakket kopen of bestellen? Kom dan naar onze winkel of bestel het online bij Cowporation op Farmshop.nl

Heeft u een vraag of wilt u bij ons komen proeven?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op