• Farm Facilities

Farm Facilities

Farm Facilities

Even eruit, midden in de natuur, even weg van de hectiek van het dagelijkse leven, een brainstorm sessies met uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar de rust van het pure, natuurlijke leven. Wij hebben vergader faciliteiten met zicht op de meest moderne stal van het moment, maar ook met prachtig uitzicht over de landschappen van Alblasserdam. Deze vergaderfaciliteiten zijn keurig verzorgd met een eventueel ontbijt of lunch en terwijl u vergadert verzorgen wij u met koffie en water. U kunt zelfs uw overnachting bij ons boeken voor maximaal 6 personen.

Of wilt u met vriendinnen er even tussenuit onder het genot van een typische farm high tea? Dat kan ook! Voor kleine en grotere groepen. Neem met ons contact op om uw high tea samen te stellen.

Vroeger vroegen voorbijgaande reizigers aan de boer of zij een nachtje in de hooiberg mochten slapen. Ook wij bieden u een unieke slaapervaring met uitzicht in onze moderne koeienstal of met uitzicht over het prachtige, boomrijke polderlandschap. Hiervoor hebben wij 2 prachtige hotelkamers ingericht.

Verder is het mogelijk om onze functionele ruimtes te boeken voor specifieke evenementen of voor workshops. Dit kan door ons volledig worden gefaciliteerd inclusief verschillende maaltijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: contact

Voor iedereen

Wij kunnen uw bijeenkomst volledig faciliteren, denk aan een verzorgde lunch of een borrel met de overheerlijke farm snacks van Cowporation of liever een proeverij met onze biologische kaas? Het kan zelfs in combinatie met een Farm tour door onze unieke boerderij.

Onze faciliteiten

Vergaderingen
Brainstorm meetings
Zaalverhuur
Bijeenkomsten
Workshops
Wijnproeverij
Farm snacks proeverij
Farm High tea
Farm Tour
Overnachting

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen, kom bij ons langs of neem met ons contact op.

Heeft u een vraag of wilt u bij ons komen proeven?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op