• Nieuws

Ampertaine Isadora wordt prijstopper in Carlisle met 12.500 Guinies (€ 17.700)

Tijdens de reductieverkoop van de Ampertaine, Haltcliffe en Goldies kuddes, topt de prachtige jonge vaars Ampertaine Isadorah een prijs van circa € 17.700.

Ampertaine Isadorah

 

Voor de deelnemers aan de excursie naar Noord-UIerland verleden jaar ligt de Ampertaine kudde nog vers in het geheugen. Werkelijk adembenemend om deze bijzondere kudde te bewonderen met haar inmiddels legendarische koeien die veel kampioen nakomelingen hebben gefokt. U kunt wellicht nog wat foto’s terugzien in het artikel over deze kudde elders tussen de eerdere nieuwsberichten. Hierbij kunt de link kopiëren en in de browser plakken: http://www.cowporation.nl/nieuws/article/86-korte-samenvatting-van-de-limousin-studiereis-naar-noord-ierland-

Ampertaine Elgin

 

Afgelopen weekend werd er een reductieverkoop gehouden, waarbij Ampertaine een aantal jonge vaarzen te koop aanbood tijdens een Borderway Mart Sale in het Schotse Carlisle. Het was vooral Ampertaine Isadorah die veel belangstelling kreeg, niet alleen omdat zij een prachtige vaars is om te zien, maar met name wel haar nobele afstamming. Zij is een dochter van de populaire Ampertaine Elgin en haar moeder Ampertaine Anastasia is een volle zus van Ampertaine Abracadabra, een van de meest bekende Limousinstieren in Engeland met veel kampioen nakomelingen en die vooral bekend was om zijn fokkerij in luxueuze bespiering maar ook als pinkenstier.

Ampertaine Abracadabra

Rietjes van Ampertaine Elgin zijn bij ons op voorraad en kunt u bij ons bestellen. Bekijk ons assortiment stieren onder semenshop op edze website.

Heeft u een vraag of wilt u bij ons komen proeven?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op