• Over ons

Over ons

Onze missie

Gezonde natuurproducten die ecologisch verantwoord gegeten of anders gebruikt kunnen worden, is onze missie. Farmshop.nl stelt zich ten doel een vooraanstaande leverancier van verantwoorde natuurproducten te zijn. Farmshop.nl heeft allerlei eetbare natuurproducten, direct van de boer, die natuurlijk gezond en lekker zijn maar wij bieden u ook aantrekkelijke lifestyle producten zoals woonaccessoires en een breed assortiment gezonde verzorgingsproducten. Bezoek onze boerderij met natuurwinkel in Alblasserdam van dinsdag t/m zaterdag.

Beleef en proef de natuur van Limousins

Farmshop.nl biedt u echt Nederlands natuurvlees, in Nederland geboren, natuurlijk verantwoord gehouden en geslacht. Ons vlees wordt steekproefgewijs gecontroleerd op DNA om de echtheid hiervan te garanderen. Bovendien biedt Farmshop.nl speciale boerenkaas en zuivelproducten direct van de boer. Farmshop.nl biedt ook eigen ontwikkelde, super lekkere farmsnacks en heeft roomijs, allerlei nootjes, sappen en groenten die u natuurlijk verantwoord kunt genieten. Duurzaamheid van deze producten is essentieel in ons beleid. Farmshop producten zijn natuurlijk gezond, met minder zout, vetten, geur en smaakstoffen. Bij Farmshop.nl kunt u de natuur daadwerkelijk beleven, ook voor een speciale BBQ snitten. Kom langs bij de Framshop.nl en bekijk onze stallen met koeien, schapen en kippen.

Cowporation is een vooraanstaande Limousinfokker die diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft en voert haar Limousins een natuurlijk en gezond TPR rantsoen met natuurlijke ruwvoeders. De moderne boerderij van Cowporation is uniek en heeft vanwege diervriendelijkheid en technische innovatie en automatisering wereldwijd bekendheid verworven.

Assortiment

Producten van Cowporation zijn gezonde natuurproducten en ecologisch verantwoord gehouden of gemaakt.

  • Natuurlijke farmproducten zoals limousinvlees, eigen ontwikkelde luxe farmsnacks, zuivel direct van de boer (melk, karnemelk en drinkyoghurt), verschillende types boerenkaas, roomijs, echte natuur-eieren,  groenten, heerlijke nootjes, broodbeleg en nog veel meer ambachtelijke boerderij producten.
  • Een breed assortiment natuurlijke cosmetische verzorgingsproducten.
  • Farm gifts en cadeaupakketten, op bestelling, voor iedereen.
  • Farm tours.
  • Moderne vergaderfaciliteiten met B&B kamers, inclusief een schitterend uitzicht op stal en landerijen.

Limousin fokkerij

We streven in onze Limousinfokkerij naar een vroegrijp luxe U of E-karkas, met een 400 dagen levend stiergewicht van 650+kg en een 400 dagen levend vaarsgewicht van 550+kg. Verder streven wij natuurlijke geboortes na en promoten Limousins als een superkruising voor andere rassen omdat zij dragers zijn van het F94L myostatin gen. Dit “profit gen” heeft enorme voordelen: 19% meer luxueuze snitten; een forse verhoging van malsheid; 20% reductie in intramusculair vet, 30% reductie van dekvet, bovendien lichtere kalveren, gemakkelijk afkalven, zonder keizersnede!

Heeft u een vraag of wilt u bij ons komen proeven?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op