So much Limousin, so much a good view!Powerful ProdigeHenk & Rinus clearly flirting with Limousins!Baling grass is a leasure job with our convenient combinationBarney the champion bull whispererHey! Don't put me down fourth place, I came here to win!Big Boy Ange, our stockbull that was purchased by the noted Scotch breeder BurnbankThe show herd of CowporationThe National Bull Champions of Cowporation, Calypso & Ampertaine GigoloThe national show preparation team of CowporationIncredible Ampertaine Gigolo, full of style, muscle and power!Tweeddale GodfatherThe more Limousins the better the picture!A beautiful summer day with beautiful LimousinsA Claeys & Cowporation herd grazing in the pastures of AlblasserdamThe Claeys & Cowporation National Show TeamIn the barns of CowporationCowporation Eclaire & Trueman Grazia, two beautiful Red Ladies of the Cowporation Elite HerdClaeys & Cowporation Red Ladies LimousinsA Claeys & Cowporation Limousin herd in the fields of AlblasserdamA tense moment at Carlisle!Claeys & Cowporation Prices National ChampionshipsBeautiful plates of Claragh FrancoSquare on the plates!Ampertaine HuntsmanCowporation Red Ladies looking for a special biteAt Last, here I am at Carlisle!The Claeys & Cowporation Show TeamCowporation show herd

Educatief

Ervaringen met hoornloze Limousinfokkerij in Duitsland

4 jaar geleden

Het is een bekend fenomeen dat Duitsland de meest gevorderde genetica op het gebied van hoornloze Limousinfokkerij heeft. Positieve berichten over de hoornloze stier CN Mateo was de aanleiding om onze kennis te verreiken op het gebied van de hoornloze Limousinfokkerij en een enerverend bezoek aan de Duitse fokker Cord Niemeier die deze stier heeft gefokt. Klik en lees meer over dit bericht...

Lees meer

Het SEUROP Classificatiesysteem voor u uiteengezet en gevisualiseerd!

5 jaar geleden

Het SEUROP classificatiesysteem van vlees is uiteraard welbekend onder ons, maar hoe zat dat nou weer precies? Hoe ziet het karkas van een rund er uit volgens het SEUROP classificatiesysteem? Klik hier voor een visuele uitleg van het SEUROP classificatiesysteem!

Lees meer

Het kritieke belang van scrotumomvang bij Limousin fokstieren uit de doeken gedaan!

5 jaar geleden

Vrijwel overal over de gehele wereld wordt de scrotumomvang van fokstieren als een kritiek belangrijke criteria gemeten. Deze belangrijke fokwaarde eigenschap is het allereerst waar een fokker naar moet kijken bij de keuze van een fokstier. Lees meer over de voordelen van een goede scrotumomvang bij fokstieren!

Lees meer

Gezonde voeding voor runderen

5 jaar geleden

Roland Kleine uit Almen, Limousinfokker en voedingsspecialist op het gebied van runderen doet een aantal wetenswaardigheden uit de doeken ten aanzien van voeding in het algemeen.

Lees meer

Superieure rundvleesproductie van de Limousin door middel van gen-analyse!

5 jaar geleden

Onderzoekers van de Adelaide University in Australië hebben een gen ontdekt dat het gewicht van luxe vleessnitten in het karkas laat stijgen met maar liefst 19% en de totale opbrengst van rundvlees met 7%.

Lees meer

Gorrycam Dolly, de moeder van Gorrycam Hunter

5 jaar geleden

Nieuwe foto's uit UK van Gorrycam Hunter's moeder, Gorrycam Dolly

Lees meer

Limousin het grootste vleesras in het Verenigd Koninkrijk

5 jaar geleden

De Limousin is voor het zestiende achtereenvolgende jaar het grootste vleesras van Groot Brittannië.

Lees meer

Minimale gewichten voor Limousinstieren in 2013

5 jaar geleden

Het Britse BLCS heeft minimale gewichten ingesteld voor Limousinstieren die voor de fokkerij bestemd zijn om de gewichtkwaliteit voor het Limousinras te waarborgen.

Lees meer

Limousins in het algemeen

5 jaar geleden

Het Limousinras is taai, zelfreddend en levert zeer goede prestaties met een relatief sober rantsoen, hoewel de hedendaagse Limousinrunderen anders doorgefokt is

Lees meer

De ontwikkeling van het Limousinrund

5 jaar geleden

De oorspronkelijke Limousin verschilt aanmerkelijk van de moderne Limousin. Niet alleen in het nut voor de veehouder, maar ook met name in exterieur eigenschappen.

Lees meer

Maak uw Limousin halstermak

5 jaar geleden

Een effectieve methode om dieren halstermak te maken Hiervoor gebruiken wij een zeer effectieve Frans ontwikkelde methode. Deze methode is intensief en duurt 3 dagen:

Lees meer